Superthrive er et produkt produceret og fremstillet af Dr. John A. A. Thomson. Dette lækre produkt som et additiv, til at give planterne liv så de vokser hurtigere, større og sundere. Det fremmer både bladevækst og rødder, da det bl.a. indeholder hormoner til rødder og det kan bruges til alle planter.

Produktet kan også bruges til genoplive planter, der lider af varme, frost eller andre skader. Hvilket mange finde som en fordel, dog skal man lige huske på at man ikke er garanteret at det kan kurere dine halvdøde og dårligt behandlede planter, men i mange tilfælde vil man opleve forbedring ved at anvende dette super lækre product.  

Superthrive er mere end bare fantastisk

Superthrive indeholder sunde vitaminopløsning, der forfrisker alle former for planter. Det kunne være alt fra græskar, tomater, cannabis, agurker og mange mange flere. 

Der er til den dag i dag stadig udlovet en dusør til alle andre der kan fremvise et bedre og sundere produkt. Dusøren lyder på hele 5000$, og endnu ikke er udbetalt. Dette fremgår af producentens egen hjemmeside. Men det giver også et billede af hvilket (nærmest) mirakel produkt vi har med at gøre her. Der er intet dårligt at kommentere om dette produkt. Jeg vil klart anbefale dette til andre som elsker at dyrker planter, og so syntes det er sjovt at eksperimentere for at se hvilke produkter der giver de allerbedste resultater, jeg er sikker på at denne variant vil blive et hit, også hos dig. 

En god forretning

Superthrive er til alle som leder efter den ekstra ”kant” til sin planter eller træer.  

Jeg bruger SuperThrive til opstart af mine planter, når mine planter er store og bliver sat i blomst, stopper jeg med at bruge det, der er dog nogen der bliver ved med at bruge det under vækst, men jeg mener ikke at man skal give andet end gødning under blomstring, da man ikke skal stresse planten og give den unødvendig gødning.