Jeg har i flere år ledt efter en teleskopstang som kunne nå vinduerne på 3. sal. Forleden var jeg så så heldig at finde en teleskopstang på 12 meter, hos min nu, nye, faste leverandør. Jeg har ledt efter noget lignende det her i flere år, fordi at jeg ejere en 3 etagers ejendom, som jeg lejer ud. Det er dog ifølge aftale med lejeren, mit ansvar at få vasket vinduer. Jeg har altid gjort det selv, men min enorme fobi for højder (og stiger) har afholdt mig fra at levere et ordenligt stykke arbejde. Det er slut nu.

Arbejdet er nemmere med en teleskopstang på 12 meter

Med min nye teleskopstang på 12 meter, købt online i en webshop, hos min  nye faste leverandør, er mit arbejde med vindues pudsning blevet meget nemmere. Faktisk kan jeg pudse vinduer i min 3 etagers ejendom på cirka 1/3 af den tid som det har taget mig, at gøre det fra en stige med en 2 meter teleskopstang. Den helt store gevinst ved 12 meter teleskopstang er at jeg kan nå alle vinduer fra jorden. Den er selvfølgeligt virkelig tung, at holde oppe i 12 meter. Det er noget med kraft gange arm, eller hvordan det er. Men hvis jeg holder den lodret, så er den nogenlunde til at styre, og det giver faktisk et bedre resultat. Den er heldigvis super medgørlig, og kan skrues fra hinanden i 4 dele. Det vil sige at den skilt ad, fylder omkring 3 meter, som jeg kan i holderen på toppen af min firmabil.

Hvis du er interesseret i en teleskopstang på 12 meter, er du måske også interesseret i rengøringsprodukter. Læs vores artikel om Vermop produkter her

Online webshop var vejen frem

Jeg har i hele mine 30 år som selvstændigt altid handlet lokalt. Det er måske det som har bidt mig lidt i røven, her de sidste på par år. Jeg endte dog her for en måneds tid siden med at google mig frem til en god webshop, som jeg ikke vil nævne ved navn, af reklame mæssige grunde. Jeg vil dog sige at hvis i google teleskopstang 12 meter, så finder i den ret nemt.
det er helt klart anbefalelsesværdigt fra min side at tjekke online, hvis du/i står og har nogle problemere som jeres lokale leverandør ikke kan klare. Mit liv er ihvertfald blevet en del nemmere efter at jeg har fundet min teleskopstang på 12 meter. Ikke bare nemmere men også langt mere effektivt, eftersom at jeg faktisk kun skal bruge 1/3 arbejdstid nu.