Advanced Nutrients er et firma, der forstår dit behov for højt ydende og hurtigt voksende planter! Advanced har produceret deres produkter og designet dem til netop de afgrøder du gror – Cannabis. Dette har Advanced gjort med stor succes. 

En person forstod dette – Michael Straumietis, den mand, der ville revolutionere hydroponics ved at blive ejeren af ​​Advanced Nutrients. Et af de mest populære næringsstoffer på markedet. Særligt er Advanced meget anerkendt over hele Amerika, som nu også er ved at brede sig ind over Europa. 

Advanced Nutrients et helt fantastisk bud på kvalitets gødning.

Advanced har et team af topforskere, der arbejder nat og dag for at lave produkter, der får dit gro rum til at producere større, smagsrige og mere rige afgrøder.

De planter du gror, har specielle behov. Gennem stringent test blev Advanced Nutrients den første til at opdage disse unikke behov. Og de har netop designet produkter, der giver dine afgrøder præcis, hvad de har brug for. 

Dine afgrøder vil vokse hurtigere, blomstre hurtigere og vil give mere, når du bruger Advanced Nutrients. 

Ikke alene er Advanced Nutrients produkter blandt nogle af de bedst sælgende på markedet, men Advanced Nutrients har også modtaget international anerkendelse med årene. 

En fantastisk virksomhed


Virksomheden har skabt snesevis af kraftfulde gro formler, herunder Sensi Pro programmet, som indeholder mikrojusterede ugentlige formuleringer designet til at tilfredsstille dine planters skiftende behov under blomstring og modning. De har også oprettet en premium todelt bloom gødning kaldet Connoisseur, der bruger proprietærer materialer til at skubbe planter til deres højeste udbytter, der nogensinde er set. For dyrkere, der vil have de bedste og mest duftende afgrøder nogensinde!!

Løbende plante-specifikke test viser, at Advanced Nutrients produkter øger kraftigt, modningshastighed, udbytte og styrke. Deres produkter er udviklede ernæringsprogrammer, jordbehandlinger, tilsætningsstoffer til rodzoner, bladsprayer, forebyggende midler, inokuleringsmidler, komposttæer. Og andre højt effektive specialformler, der hjælper dyrkere med at skabe stærke planter. Der er beskyttet mod skadedyr og sygdomme, som plager dyrkere.

Advanced er et anerkendt kvalitetsbrand inden for gødnings producenter, de har særligt gjort sig bemærkede på deres sjove og kreative designs på de forskellige produkter. Dette brand er til dem der ønsker kvalitet, til dem som kan lide at nørde lidt, til dem som gerne betaler for det bedste til deres planter. 

Du kan også læse mere om andre produkter der kan gøre dine planter meget bedre – læs mere om det lige her og nu og det er bare fantastik!