Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
6-9 klasse (12 - 16 år)
Mødedag/tid: 
Hver Torsdag kl. 19.00 - 21.00
Ledere: 
Sanne Dyhr-Nielsen
Morfar (Christian Amdisen)
Mis Mis (Nikoaj Joensen)
1

Troppen

24 maj
 
Kære  Trop
I skal se at få jer tilmeldt Huleturen - pt er Tine, Jens og Oscar tilmeldt, og det ville være hammer lækkert hvis der var flere der kunne!
Og på torsdag skal i komme allerede kl 17, for der er nogle OCR biler der skal gøres færdige :o)
Sanne og Benjamin er sammen med Junior, men kan godt give en hånd hvis der er kort brug for det. Men ellers klare i jer selv indtil kl 19. Husk ALT hvad i skal bruge!! Og husk også at tage noget mad og drikke med, ellers bliver det en llaanngggggg aften.

OG SÅ TIL DEN HERRE VIGTIGE OCR INFO:
 
På søndag d 27/5 mødes vi hos Sanne Kl 7:30, hvorefter vi fordeler os i de biler vi skal køre i. I SKAL huske:

STOR madpakke. - Vand - Køre snacks til turen derop, dvs boller, drikke yoghurt, nødder, frugt, grøntsager osv, for i kan og MÅ IKKE løbe på tom mave!! - evt skifte tøj og sko hvis i vil skifte efter løbet. - jeres udklædning. - penge til is, en burger, en sodavand eller andet efter løbet.

 

Vi ved endnu ik hvad tid vi lander på Høedvej igen, så hav mobiler med så i kan skrive når vi køre fra Egemosen spejdercenter.

 

Og skulle nogle forældre, bedsteforældre eller andre have lyst til at opleve Verdens længste Sæbekasseløb for spejdere, så er i mere end velkomne, det er et åbent arrangement - læs mere på http://absalondivision.dk/ocr/index.php

Derudover findes der en app man kan downloade hvor man kan se start tider og andet, søg på Oak City Rally, så dukker den nok op.

 

Tjikkerlikker og vær beredt Mismis, Benjamin, Cassandra, Morfar og Sanne