Nyheder

121

SL 2017

Vi kom afsted, i partybus selvfølgelig - Sønderborg here we come.

Vel fremme blev lejren indtaget og teltene blev slået op.

Der blev bygget og hygget, selvom nogen har glemt at slukke for vandet. Meget regn på kort tid!

Vi havde vores hjemmelavede Sct. Bendts kirke i mål 1:10 med. Det var rigtig hyggeligt.Mange kom forbi og kiggede ig fik et badge med hjem.

Det var en lejr med meget forskelligt vejr. Når regnen var værst, så rykker vi sammen og invitere vores søde franske venner ind i teltet til hygge.
De franske spejdere ankom med egen oppakning, men deres telte var ikke kommet frem, såååå Spejderne I Ringsted viste lige hvad de kan og tryllede to telte frem de kunne overnatte i

Der blev spillet en del Røvhul/El Presidente.

Der måtte købes regnvejrs roulade til alle – for at holde den gode stemning

Troppen var på oplevelsesløb ved Sønderborg slot.
Ski og militær er umiddelbart ikke fremtidige karrierer muligheder for dem – de var lidt udfordret.

Den store biks på knudepunktet blev flittigt benyttet af gyldenløverne – når man lige trængte til lidt sødt.

En af formiddagene var vi rundt og tjekke lejren ud, og bla mødte Formandens søster. En eftermiddag blev brugt i Dybbøl -  Så vi kunne lære noget om Slaget ved Dybbøl. Der var gratis lånecykler vi kunne benytte – når man skulle et hurtig smut hen i den anden ende af lejren.

Troppen var til tropsfesten mandag aften

Der blev afholdt kvartersdag med ringridder turnering, der blev filmet til tv i kirken og en smuk solnedgang, da Ringsted Borgmester kiggede forbi og sov til næste dag – i trop teltet. Om aften deltog Borgmestern sammen med troppen på GoNatløb.

Ja og onsdag er Pandekage onsdag. Så det blev en mega hygge aften med vores super søde franske venner, som blev virkeligt glade for deres gave - et skønt Gyldenløve tørklæde. Så Morfars lavede pandekager til alle med is, flødeskum og lækker guldmedalje vinder special: ”pølse fra Frankrig”

Så fik juniorne en formiddag på LEGO Change the World - det var rigtig fint selvom vi blev lidt most af andre spejdere.

Mis Mis stod for den lækre mad – og kan kun sige: Noma go home. Sperjerne kunne også altid lave sig en lille snak, hvis sulten pressede sig på. Nogen mere opfindsomme end andre – f.eks.sommerdelle indpakket i smørstang og cookie.

Vi har også besøgt livstræet og været på spejder museet. Her fik vi øvet os i at stå i kø.

En ene aften lavede vores søde franske venner mad til os, en skøn 3 retters menu. Salat til forret, rachlette til hovedret og french toast til dessert - det var mega luxus . Efterfølgende stod den på GoNatløb for junior og de franske spejdere, i blandede patruljer.

Vi prøvede også alle sammen at sove længe. Troppen var på Adventurespejdnight og Junior prøvede langt om længe The Beast. Wuuhhuuuuu - de overlevede!

Så var der hygge i køkken teltet med gæster, natur-teknik time med Doktor Mismis under temaet "Hvepsen indeni" og Louise bager müsli kager til os alle, været i Støvlen, shoppet, , lavet og spist mad med 3 Valde, og deltaget i afslutnings lejrbål, koncert med Scarlet Pleasure, hvor vi fik danset amok med vores skønne franske venner.

Sagt kollektivt farvel til vores søde franske venner, sagt farvel til vores telt-mus og brudt lejr ned – hvorefter vi kørte med partybussen hjem igen.

Tak for en super fantastisk SPEJDERNES LEJR 2017!

Se billeder her